Karen Glistrup
 
 

Det er min vision

1) at bidrage til at bryde fortielser og inspirere til mere åben snak med børn om den virkelighed, de er en del af

2) at styrke de professionelles fagpersonlige kompetencer i mødet med udsatte børn og deres sårbare forældre

3) at formidle viden om, hvad der skaber god kontakt til børn, der er grundlæggende usikre

3) at introducere en alternativ tilgang i bekymringssager om børns trivsel. En tilgang, som styrker kontakten mellem forældre og børn, og som vil kunne nedbringe ventelisterne til PPR og børnepsykiatrien.


HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af

undervisning_Knudhule.jpeg

Dette kursus blev for 3. gang afholdt i 2020.
Feedback fra kurset på Knudhule kan læses her


NU ONLINE - LIGE NÅR DET PASSER DIG

Jeg har ikke planlagt flere kurser live. I stedet har jeg lagt al min energi i at skabe et videobaseret kursus, som kan gennemføres af mange flere mennesker på lige netop de tidspunkter, som passer den enkelte. Prisen er langt billigere, men indholdet er det samme + en del mere :) 

Læs om det online kursus her

 

Helen Bergiel Michelsen, Afdelings leder, Familiecenter Toftegård, Lollands Kommune:

”Karen Glistrups online kursus er et fantastisk redskab til alle som arbejder med de udsatte familier, børn som voksne.
Karens måde at undervise på er så lige til, at alle går fra undervisningen med redskaber som kan bruges med det samme, og give kvalitet i samtalerne med børnene og eller deres forældre.
De gode cases kan vi alle relatere til, og de medfølgende arbejdsark giver god mulighed for refleksion og samtaler i kollegagruppen.
Tænker dette kursus vil styrke fagligheden og kvaliteten i det vigtige arbejde med vores udsatte børn og familier.”

Læs mere her

Kære Karen
Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig, for at sige 1000 tak for en alletiders inspirerende og meget brugbar temadag. Dit oplæg var SÅ relevant i forhold til mit arbejde med voksne/ forældre/ familier med alkoholproblemer, og jeg havde 4 dage efter temadagen en helt surrealistisk oplevelse i forhold til en familiesamtale, med et forældrepar, hvor far har et problematisk alkoholforbrug. Det er den hårdeste samtale jeg har haft i min 20 årige karriere, og jeg var sikker på at jeg ikke så dem igen….MEN jeg havde i går samtale med ”far” som gav udtryk for at det var den hårdeste og bedste samtale han havde haft nogensinde omkring problemet i familien. Forældrene havde brugt ”mine gode råd” (som jeg havde med mig fra din temadag :)...), havde talt med deres søn på 7 år og oplevede hvordan han og de selv blev lettede i en grad de ikke har mærket før – far har ikke drukket alkohol siden samtalen, og har planer om at tage sin søn med her i ambulatoriet næste gang. Dette er blot for at sige at du har inspireret mig og mine kolleger i vældig høj grad
Venlig hilsen
Anne Nielsen
Sygeplejerske/ udviklingskonsulent
Halsnæs Alkoholambulatorium, Frederiksværk

Se her eksempel på kursus afholdt for Seminarer.dk

Skrmbillede_2015-06-23_19.16.32.png

Få besked om kurser og foredrag. Tilmeld Nyhedsbrev:  Navn    Email